P R A K T I J K

Praktijk Sprankel | Rouwverwerking

Contact Info

+31 6 52626943

Stappenhoeve 7
5708 WC Helmond

anke@praktijksprankel.com

UP

EEN NIEUW JAAR


Een nieuw jaar staat ons weer te wachten…
Ik wens je een mooi en liefdevol 2024 toe en het liefst in goede gezondheid.

En mochten er onverhoopt toch vervelende dingen gebeuren, dan wens ik je kracht toe om ermee om te gaan.


Floortje Agema schrijft (vind ik) mooie gedichten.Een gedicht van haar aan het begin van 2024 over lichtjes.


Wat staat er bij mij op de planning dit jaar:


In maart rond ik de Mastercourse af bij het expertise centrum voor rouw en verlies in Heeze.
Onder leiding van Machteld Lavell, Petra de Vreede en Riet Fiddelaers-Jaspers die regelmatig als gastdocent aansluit, volg ik deze bijzonder interessante en verdiepende Mastercourse over rouw, verdriet en veerkracht.


In april mag ik weer een dag creatief aan de slag bij Machteld. Therapie betekent ook: bezig zijn, zelfs als je zelf denkt niet creatief te zijn, blijkt het toch vaak toch vaak verrassend leuk om zo bezig te zijn.  En de creatieve invalshoeken die Machteld aanbied gebruik ik graag in de praktijk.
Tot slot verwacht ik in juni weer mee te doen met de Advanced-Trainers-dag die aangeboden wordt vanuit het Gadaku instituut (Rots en Water). Dat is elk jaar weer inspiratie opdoen voor nieuwe spelletjes en oefeningen; lekker fysiek bezig zijn.


Daarnaast ga ik ook dit jaar weer naar basisscholen om leerkrachten (individueel) meer informatie te geven over rouw in de klas.
Dit natuurlijk naast de persoonlijke begeleidingen die ik thuis geef in mijn praktijk.


Kortom… ik heb er weer zin in!